mobilier
ELEGANTA PRIN SIMPLITATE
AcasaDespre noiClientiPortofoliuContact
ROEN
MobilierMateriale

Mobilier

Asiguram proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobilam pentru clientii nostri, propunem design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor nostri, arhitecti si designeri. Deasemenea, forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

La cerere putem oferi electrocasnice necesare dotarii bucatariilor marcile Franke, Dominox, Teka, chiuvete din inox sau granit , baterii de chiuveta si diferite tipuri de saltele ortopedice pentru paturile comandate la noi.

Puteti opta pentru oricare dintre modelele prezentate pe site, acestea fiind PIESE REALE, PROIECTATE SI EXECUTATE de catre echipa noastra.

Pentru executia mobilierului specialistii nostri vor releva intotdeauna spatiile in care urmeaza sa fie amplasate piesele de mobilier
citatul zilei 2
"Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi să vezi foarte departe". Constantin Brancusi...
mai multe detalii ...
Articole
Mobilier de bucatarie la comanda
Mobila dressing la comanda
Promotii
mobilier bucatarie
mai multe detalii ...
Vara
mai multe detalii ...
E primavara, iarasi primavara!
mai multe detalii ...
Rhea Design produce mobilier la comanda utilizand tehnologii de ultima generatie cu utilaje Holtzer si o echipa de specialisti.

Asigura proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobileaza pentru clientii sai, propune design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor arhitecti si designeri.

Forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

Mobilierul executat de Rhea Design este mobilier unicat personalizat, de calitate ireprosabila.

Mobilierul executat de noi este adaptat dimensiunilor spatiilor puse la dispozitie si  conform nevoilor, cerintelor, gusturilor  si dorintelor beneficiarilor nostri.

LinksTermeni si conditii
Copyright © 2011 Rhea Design creat de
Tengo