furniture
ELEGANCE BY SIMPLICITY
HomeAbout usClientsPortfolioContact
ROEN
FurnitureAccessories

Furniture

Asiguram proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobilam pentru clientii nostri, propunem design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor nostri, arhitecti si designeri. Deasemenea, forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

La cerere putem oferi electrocasnice necesare dotarii bucatariilor marcile Franke, Dominox, Teka, chiuvete din inox sau granit , baterii de chiuveta si diferite tipuri de saltele ortopedice pentru paturile comandate la noi.

Puteti opta pentru oricare dintre modelele prezentate pe site, acestea fiind PIESE REALE, PROIECTATE SI EXECUTATE de catre echipa noastra.

Pentru executia mobilierului specialistii nostri vor releva intotdeauna spatiile in care urmeaza sa fie amplasate piesele de mobilier
Mobilier generalitati 1
Mobilier este un termen colectiv, defectiv de plural, desemnând toate obiectele ce se pot muta sau care, uneori, sunt fixe (construite în sau între pereti), care sustin atât corpul uman cât si obiecte utile oferind capacităti de mentinere, păstrare si stocare....
more details ...
Articles
mobilier de bucatarie la comanda
Mobila dressing la comanda
Promotions
more details ...
more details ...
more details ...
Rhea Design produce mobilier la comanda utilizand tehnologii de ultima generatie cu utilaje Holtzer si o echipa de specialisti.

Asigura proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobileaza pentru clientii sai, propune design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor arhitecti si designeri.

Forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

Mobilierul executat de Rhea Design este mobilier unicat personalizat, de calitate ireprosabila.

Mobilierul executat de noi este adaptat dimensiunilor spatiilor puse la dispozitie si  conform nevoilor, cerintelor, gusturilor  si dorintelor beneficiarilor nostri.

LinksTerms and conditions
Copyright © 2011 Rhea Design created by
Tengo