MDF
ELEGANTA PRIN SIMPLITATE
AcasaDespre noiClientiPortofoliuContact
ROEN
MobilierMateriale

MDF infoliat sau vopsit

MDF-ul (Medium density fibreboard), este un panou fibrolemnos cu densitate medie. Acesta este un produs din lemn, rezultat din separarea lemnului moale in fibre, in combinatie cu ceara si rasini. Se produce sub forma de panouri, prin incalzire si presare.
Densitatea medie se refera la dimensiunea fibrei lemnoase care intra in compozitia placii. Acest lucru permite finisaje bune pe suprafete rotunde, lucru pe care il putem observa cel mai des la mobila de bucatarie si baie unde usile corpurilor suspendate au marginea rotunjita. MDF-ul trebuie vopsit inainte, fiind mai rezistent la umezeala decat PAL-ul, de aceea este mai des folosit in baie si in bucatarie.
Existenta MDF-ului in structura mobilierului este un semn al durabilitatii si calitatii, fiind astazi un material de baza pentru fabricarea acesteia. 
MDF infoliat
Citatul zilei 5
"Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat." Abraham Lincoln...
mai multe detalii ...
Articole
Mobilier de bucatarie la comanda
Mobila dressing la comanda
Promotii
mobilier bucatarie
mai multe detalii ...
Vara
mai multe detalii ...
E primavara, iarasi primavara!
mai multe detalii ...
Rhea Design produce mobilier la comanda utilizand tehnologii de ultima generatie cu utilaje Holtzer si o echipa de specialisti.

Asigura proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobileaza pentru clientii sai, propune design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor arhitecti si designeri.

Forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

Mobilierul executat de Rhea Design este mobilier unicat personalizat, de calitate ireprosabila.

Mobilierul executat de noi este adaptat dimensiunilor spatiilor puse la dispozitie si  conform nevoilor, cerintelor, gusturilor  si dorintelor beneficiarilor nostri.

LinksTermeni si conditii
Copyright © 2011 Rhea Design creat de
Tengo