HDF
ELEGANTA PRIN SIMPLITATE
AcasaDespre noiClientiPortofoliuContact
ROEN
MobilierMateriale

HDF

HDF-ul (High density fibreboard) este un panou fibrolemnos cu densitate mare.
Acesta este alcatuit dintr-un rumegus mai fin, combinat cu substante speciale fiind imbinate la presiuni foarte mari. Acest tip de material poate fi gasit simplu sau melaminat, in culori diversificate, asemanatoare cu cele de PAL.
Grosimea lui este de 3,2 - 4 mm. HDF-ul se foloseste, de regula, in spatele mobilei, la dressing-uri (dulapuri), corpuri de mobila la bucatarie, living-uri.
Se mai poate folosi si la fundurile de sertar, insa numai la sertarele de dimensiuni mici deoarece, fiind subtire, se poate deforma.
HDF
Citatul zilei 5
"Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat." Abraham Lincoln...
mai multe detalii ...
Articole
Mobilier de bucatarie la comanda
Mobila dressing la comanda
Promotii
mobilier bucatarie
mai multe detalii ...
Vara
mai multe detalii ...
E primavara, iarasi primavara!
mai multe detalii ...
Rhea Design produce mobilier la comanda utilizand tehnologii de ultima generatie cu utilaje Holtzer si o echipa de specialisti.

Asigura proiectele de amenajare pentru spatiile pe care le mobileaza pentru clientii sai, propune design-ul mobilierului prin intermediul specialistilor arhitecti si designeri.

Forma si dimensiunile mobilierului pot respecta si proiectele arhitectilor beneficiarilor.

Mobilierul executat de Rhea Design este mobilier unicat personalizat, de calitate ireprosabila.

Mobilierul executat de noi este adaptat dimensiunilor spatiilor puse la dispozitie si  conform nevoilor, cerintelor, gusturilor  si dorintelor beneficiarilor nostri.

LinksTermeni si conditii
Copyright © 2011 Rhea Design creat de
Tengo